Direct een elektricien nodig in Den Bosch? Bel 0492 213 100 Of vul het formulier in

24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Den Bosch, hoofdvestiging Helmond
Tips om uw huis duurzamer te maken Redactie, 12 mei 2024
FB Services: de ervaren elektricien voor Den Bosch en omliggende gebieden!

Er zijn vele manieren om uw huis duurzamer te maken, zowel op kleine als grote schaal. De elektricien kan u helpen bij het kiezen uit diverse mogelijkheden om uw huis te verduurzamen. Een optie is om Led-verlichting, een elektrische kookplaat en zonnepanelen te nemen.

Wat moet u weten over elektrisch koken in uw huis?

Wilt u uw verlichting upgraden of gaat u binnenkort uw woning opknappen?Dit is het moment om de verlichting in uw huis duurzamer te maken. Dit kan door middel van het plaatsen van Led-verlichting op alle plekken in huis.

Het installeren van Led-verlichting kan uw energieverbruik aanzienlijk beperken tot wel 90% minder dan bij gebruik van traditionele gloeilampen. Hierdoor kunt u geld besparen op uw energiekosten, wat voor iedereen voordelig is. Led-lampen hebben bovendien een veel langere levensduur dan traditionele gloeilampen, wat betekent dat ze minder vaak vervangen hoeven te worden.

Elektrisch koken

Om elektrisch te koken in uw huis mogelijk te maken, kunnen er enkele aanpassingen vereist zijn. Neem bijvoorbeeld de meterkast of de toevoer van stroom. Om de kookplaat te kunnen gebruiken, moet de meterkast voldoende stroom leveren.

Als u deze aanpassing niet maakt, kan het gebeuren dat de stroomvraag van de elektrische kookplaat te hoog is, waardoor de stroom uitvalt. Om problemen te voorkomen, is het raadzaam om een elektricien in te schakelen om dit allemaal voor u te regelen. Bij het koken op gas gaat er echter wel elektriciteit verloren, in tegenstelling tot het koken met elektriciteit.

De voordelen van zonnepanelen voor uw duurzame huis

Denkt u erover om uw huis te verduurzamen? Het plaatsen van zonnepanelen op het dak is een duurzame oplossing. Het plaatsen van een elektrische kookplaat en Led-verlichting zijn simpele manieren om uw huis duurzamer te maken. Controleer eerst of uw dak geschikt is voordat u zonnepanelen hierop laat installeren.

Het aantal zonnepanelen dat u nodig heeft om uw woning duurzamer te maken, hangt af van het type paneel en de afmetingen van uw dak en ligt gemiddeld rond de 15. Het is gebruikelijk dat u het bedrag dat u in zonnepanelen investeert binnen 6 tot 8 jaar terugverdient. Denk eraan dat de zonnepanelen onderhoud vereisen om zo veel mogelijk zonnestralen op te kunnen vangen.

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 0492 213 100

Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over FB Services

Bij FB Services staat goede service centraal bij het oplossen van uw probleem. Door onze brede kennis en ervaring in verschillende vakgebieden komen wij met een gepaste oplossing voor zelfs de hardnekkigste problemen!
Hulp nodig bij uw elektronica, leidingwerk of inbraakbeveiliging? FB Services is de juiste keus voor u!