Direct een elektricien nodig in Den Bosch? Bel 0492 213 100 Of vul het formulier in

Verduurzaming in Den Bosch

Wij staan in Den Bosch voor u klaar!
Een Elektricien
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Den Bosch, hoofdvestiging Helmond

Met welke verduurzamingsopties kan FB Services helpen?

Als je je woning wilt verduurzamen, kun je kiezen uit diverse opties. Een elektricien kan je begeleiden bij het installeren van veel van deze opties. Zo kan er bijvoorbeeld een elektrische kookplaat, zonnepanelen, een laadpaal of led-verlichting worden geïnstalleerd. Voor het plaatsen van deze verduurzamingsopties dienen er soms aanpassingen te worden gedaan aan de groepenkast.

Het is mogelijk om kosten te besparen door bepaalde onderdelen in je huis duurzamer te maken. Door te kiezen voor een elektrische kookplaat in plaats van een gasfornuis, zul je geld besparen op energiekosten. Het rendement van een inductiekookplaat varieert van 80% tot 90%, terwijl dit bij een gasfornuis slechts tussen de 40% en 50% is. Op een gasfornuis wordt er echter veel gas verspild.

Aanpassingen nodig?

Heeft de groepenkast aanpassingen nodig of moet er krachtstroom aangelegd worden? FB Services is er om u hierbij te ondersteunen en advies te geven over wat het beste bij uw situatie past. Heeft u vragen of advies nodig? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0492 213 100.

Snel een medewerker spreken? Bel 0492 213 100

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over FB Services

Bij FB Services staat goede service centraal bij het oplossen van uw probleem. Door onze brede kennis en ervaring in verschillende vakgebieden komen wij met een gepaste oplossing voor zelfs de hardnekkigste problemen!
Hulp nodig bij uw elektronica, leidingwerk of inbraakbeveiliging? FB Services is de juiste keus voor u!