Direct een elektricien nodig in Den Bosch? Bel 0492 213 100 Of vul het formulier in

Stekkerproef

Wij staan in Den Bosch voor u klaar!
Een Elektricien
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Den Bosch, hoofdvestiging Helmond

Stekkerproef

Terwijl u aan het koken bent, gaat de oven ineens uit. Of u kijkt naar een spannende film en door het uitvallen van de stroom mist u het einde. Kortsluiting komt altijd op een ongelegen moment. Vaak wordt dit veroorzaakt door overbelasting van het stroomnetwerk of een specifiek apparaat. Heeft u geen idee welk apparaat de kortsluiting heeft veroorzaakt? Met behulp van een stekkerproef kunt u zelf achterhalen hoe de kortsluiting is ontstaan.

Stekkerproef uitvoeren

Een stekkerproef uitvoeren is doorgaans een simpele, maar effectieve procedure om zelf het probleem (een defect apparaat of elektrische aansluiting) bij stroomuitval te achterhalen.
Het uitvoeren van een stekkerproef kost u doorgaans maar 10 minuten van uw tijd, afhankelijk van de grote van uw woning en het aantal elektrische apparaten in uw huis.

Durft u dit zelf niet aan? Aarzel dan niet en bel 0492 213 100. FB Services staat klaar om u te helpen in Den Bosch bij het oplossen van een stroomstoring.

1: Schakel de stroom/groepen uit

Schakel alle groepen in uw meterkast uit of verwijder de zekeringen van de groepen.

2: Haal alle stekkers uit de stopcontacten

Verwijder in uw gehele woning alle stekkers uit de stopcontacten. Vergeet de stekkers in bijvoorbeeld uw schuur of berging niet!

3: Schakel de stroom/groepen in

Schakel de aardlekschakelaar en de groepen in uw meterkast opnieuw in.

4: Een voor een inschakelen

Plaats nu alle stekkers één voor één weer in het stopcontact en zet daarbij ook de apparaten één voor één aan. Wacht tot het apparaat automatisch aanslaat voordat u verder gaat met het volgende apparaat.

Mocht er zich een probleem voordoen in uw installatie, dan is het aan te bevelen om een gekwalificeerde elektricien te raadplegen. Voor directe hulp kunt u FB Services bereiken via 0492 213 100 of het contactformulier invullen. U moet er echter wel rekening mee houden dat er mogelijk kosten in rekening gebracht worden achteraf als het probleem toch veroorzaakt is door uw eigen apparatuur.

Gerelateerde pagina's

Snel een medewerker spreken? Bel 0492 213 100

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over FB Services

Bij FB Services staat goede service centraal bij het oplossen van uw probleem. Door onze brede kennis en ervaring in verschillende vakgebieden komen wij met een gepaste oplossing voor zelfs de hardnekkigste problemen!
Hulp nodig bij uw elektronica, leidingwerk of inbraakbeveiliging? FB Services is de juiste keus voor u!