Direct een elektricien nodig in Den Bosch? Bel 0492 213 100 Of vul het formulier in

Rookmelder plaatsen Den Bosch Wij staan in Den Bosch voor u klaar!
Een Elektricien
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Den Bosch, hoofdvestiging Helmond

Rookmelder plaatsen Den Bosch

Waarom rookmelder plaatsen?

Het is verstandig om rookmelders te hebben, aangezien deze levens kunnen redden volgens de Brandweer. Zodra de rookmelder begint te loeien, heeft u slechts drie minuten de tijd om te ontsnappen. Het plaatsen van rookmelders op elke verdieping in huis is een vereiste. In de regel gaan ze tien jaar mee.

Dankzij het plaatsen van rookmelders kun je in geval van brand daadwerkelijk mensenlevens redden. Veel rookmelders zijn zelf te plaatsen door de handige sterke plakkers die aan de melders bevestigd zijn. Rookmelders zijn beschikbaar in verschillende types en prijscategorieën. Ongeacht je keuze, zorg er altijd voor dat je kiest voor een goedgekeurde rookmelder met het Europese keurmerk EN 14604.

Wist u dat:

  • Tijdens de slaapperiode uw reukorgaan niet in staat is om rook waar te nemen, waardoor u het niet ruikt?
  • Als u slaapt, is uw reukvermogen inactief en merkt u dus geen rook op?
  • Geldt er vanaf 1 juli 2022 een verplichting om rookmelders op elke verdieping in huis te hebben?

Rookmelders laten plaatsen door een ervaren elektricien? Schakel FB Services in

De beste plek voor een rookmelder

Plaats minstens één rookmelder in de hal en één op de overloop. In geval van brand zijn dit vaak de belangrijkste vluchtroutes. Een goede keuze is om te gaan voor gekoppelde rookmelders en om deze ook te installeren in de keuken en in de slaapkamers. Beschikt jouw woonkamer over een open haard of kachel? Maak je gebruik van de garage aan huis om je e-bike of accu op te laden? Zorg dat je een rookmelder hebt die jou direct waarschuwt als er iets misgaat.

Onderhoud aan rookmelders

Geeft de rookmelder een alarm, zelfs als er geen rook of brand is gedetecteerd? Als de rookmelder zonder reden piept, dient mogelijk onderhoud te worden uitgevoerd. Kijk of de batterij wellicht vervangen moet worden en maak de rookmelder schoon met een doek of stofzuiger.

Hulp bij het plaatsen van rookmelders in Den Bosch

Wilt u er zeker van zijn dat de rookmelders in uw huis op de juiste wijze worden geplaatst? Schakel dan de expertise van FB Services in. Laat FB Services de rookmelders vakkundig plaatsen, zodat u verzekerd bent van een veilige woning. Heeft u vragen die u aan ons wilt stellen? U kunt ons bereiken op 0492 213 100.

Snel een medewerker spreken? Bel 0492 213 100

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over FB Services

Bij FB Services staat goede service centraal bij het oplossen van uw probleem. Door onze brede kennis en ervaring in verschillende vakgebieden komen wij met een gepaste oplossing voor zelfs de hardnekkigste problemen!
Hulp nodig bij uw elektronica, leidingwerk of inbraakbeveiliging? FB Services is de juiste keus voor u!