Direct een elektricien nodig in Den Bosch? Bel 0492 213 100 Of vul het formulier in

24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Den Bosch, hoofdvestiging Helmond

Groepenkast uitbreiden Den Bosch

Ligt de behoefte aan een extra stroomgroep er vanwege het gebruik van meer zware apparatuur of een minder efficiënte verdeling? Er zijn een hoop redenen om de groepenkast aan te laten passen. Bij FB Services is de uitbreiding van uw groepenkast in Den Bosch snel, voordelig en vakkundig geregeld; dé expert in groepenkasten waar u op kunt bouwen.

Extra groepen aanleggen Den Bosch

Wanneer u meer zware apparaten wilt gebruiken, zoals koelkasten, drogers of verwarmingsapparatuur, kan dit belastend zijn voor uw bestaande stroomgroepen. Soms is het essentieel om een extra groep te creëren om kortsluiting en overbelasting te voorkomen in dergelijke gevallen. Ook bij zonnepanelen is het nodig om een extra groep toe te voegen.

Wanneer u bezig bent met het vernieuwen of aanpassen van uw woning in Den Bosch, kan het plaatsen van een extra groep van nut zijn. Het is van belang om te beseffen dat er maximaal vier groepen mogen zijn die aangesloten worden op één aardlekschakelaar. Het installeren van een extra aardlekschakelaar kan dus ook een extra klus vormen.

Heeft u extra groepen nodig of wenst u professioneel advies hierover? Op zoek naar de juiste hulp? FB Services staat voor u klaar! Inzake groepenkasten beschikken onze vakkundige elektriciens over alle relevante kennis en kunnen zij u voorzien van passende ondersteuning.

Neem gerust contact op met FB Services om de mogelijkheden, noodzaak en kosten te bespreken. Voor het stellen van vragen of het geven van feedback, kunt u een bericht achterlaten via het contactformulier op de website. Een van onze teamleden staat klaar om uw aanvraag te beantwoorden. Mocht u de voorkeur geven aan telefonisch contact, bel dan naar 0492 213 100 voor een directe verbinding.

Een extra groep aanleggen in de meterkast? FB Services komt u helpen!
FB Services kan u helpen met uw groepenkast in Den Bosch

Waarom groepenkast uitbreiden?

Er zijn voldoende scenario's waarbij het uitbreiden van de groepenkast in Den Bosch een praktische keuze kan zijn. Kookt u op een elektrisch fornuis en wilt u een Amerikaanse koelkast aansluiten? Dan is een controle van uw groepenkast aan te raden. Het kan voorkomen dat al uw keukenapparatuur niet meer voldoende stroom krijgt van de keukengroep.

Daarnaast kan het zijn dat het nodig is om uw groepenkast uit te breiden vanwege het hoge stroomgebruik in uw woning. Een typisch geval kan zijn wanneer er regelmatig een televisietoestel, een stereosysteem en meerdere (spel)computers worden gebruikt op dezelfde stroomgroep. Als er sprake is van veel gelijktijdig stroomverbruik, door bijvoorbeeld verschillende apparaten, kan het uitbreiden van de groepenkast een goede oplossing zijn.

Hoeveel groepen heeft u nodig?

U kunt vaststellen hoeveel stroomgroepen nodig zijn in uw woning door te letten op uw verbruik en de huidige indeling van de groepen. Een aanzienlijk aantal woningen heeft elektrische circuits toegewezen aan specifieke ruimtes. Bij moderne woningen met veel grote apparaten zult u al snel merken dat er problemen optreden, bijvoorbeeld in de wasruimte of keuken.

Het is niet makkelijk om van tevoren te bepalen hoeveel groepen ideaal zijn voor uw woning. Ook de grootte van uw huishouden is een belangrijke overweging bij het bepalen van het aantal benodigde stroomgroepen. In een groot huishouden worden op verschillende plaatsen in huis vaak meerdere apparaten gelijktijdig bediend.

Onze deskundige monteurs zijn er om u te adviseren en te assisteren bij het bepalen van het juiste aantal groepen. Wij staan voor u klaar om u te begeleiden bij het strategisch verdelen van stroomgroepen volgens uw gebruik. Zo weet u zeker dat u gebruik kunt maken van uw elektra zonder onwelkome onderbrekingen.

Laat uw groepenkast uitbreiden door FB Services

Een professionele elektricien inschakelen voor elektrawerk is een slimme zet. Door te kiezen voor een specialist met ervaring en deskundigheid bent u verzekerd van een veilige installatie en een foutloze werking. De monteur van FB Services is uiterst professioneel en goed opgeleid.

Als u hulp nodig heeft bij het op een correcte wijze uitbreiden van uw groepenkast in Den Bosch, staan wij voor u klaar. Bij FB Services zijn onze monteurs snel ter plaatse en luisteren ze aandachtig naar uw behoeften. Als u ons wilt bereiken, kunt u het beste bellen naar 0492 213 100 of het contactformulier op de website invullen.

Groepenkast uitbreiden voor krachtstroom

Misschien wilt u wel erg zware elektronische installaties laten plaatsen in uw huis. Een inductiekookplaat, een eigen sauna of een laadpaal voor een elektrische auto zijn hier illustraties van. Deze apparatuur weegt veel meer dan standaard apparaten als een koelkast of vriezer.

Wanneer u deze apparaten installeert, is het niet afdoende om slechts een extra groep aan te sluiten in de groepenkast. Een inductie kookplaat van hoge kwaliteit vereist het gebruik van krachtstroom. Indien u dit soort apparatuur wilt installeren, helpen wij bij het aanleggen van krachtstroom in uw woning.

Veel gestelde vragen

Is het een optie om de groepenkast te laten uitbreiden?

Als uw energiebehoefte toeneemt, is het mogelijk om extra groepen te laten aanleggen. Er zijn situaties waarin het raadzaam is om de groepenkast helemaal te vervangen.

Kan je zelfstandig een extra groep installeren?

Zonder de juiste kennis en ervaring is het gevaarlijk om met elektriciteit te prutsen. Voor de veiligheid in uw woning valt dit dus écht niet aan te raden.

Hoeveel groepen zijn maximaal toegestaan in je groepenkast?

Een groepenkast dient beperkt te blijven tot 12 groepen. Elke hoofdschakelaar in de groepenkast mag maximaal 4 groepen bevatten.

Kunt u enkele voorbeelden van zware elektronische apparaten noemen?

Het is aan te raden zware elektrische apparaten elk op een eigen groep te plaatsen. Een aantal voorbeelden hiervan zijn de vaatwasser, een koel-vriescombinatie, de droger of een oven.


Snel een medewerker spreken? Bel 0492 213 100

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor extra groep aanleggen?

Over FB Services

Bij FB Services staat goede service centraal bij het oplossen van uw probleem. Door onze brede kennis en ervaring in verschillende vakgebieden komen wij met een gepaste oplossing voor zelfs de hardnekkigste problemen!
Hulp nodig bij uw elektronica, leidingwerk of inbraakbeveiliging? FB Services is de juiste keus voor u!


Bouwgarant,VCA,Keurmerk Kwaliteitsvakman,VGO-keur,KOMO,InstallQ,SCIOS,Erkend leerbedrijf,NEN 3140,NEN 1010,NEN 3840,NEN 4010,DUBO Keur,Kiwa,Keurmerk ConsuBeter