Krachtstroom aanleggen in Den Bosch

Maakt u gebruik van zware elektrische apparaten in uw schuur? Wilt u een inductiekookplaat aansluiten? Of overweegt u een jacuzzi of sauna aan te schaffen? In deze gevallen is krachtstroom aansluiten een goede optie. Zoekt u een elektricien in Den Bosch die dit voor u kan verzorgen? In Den Bosch en omstreken schakelt u dan Maas Elektro in. Met onze ruime ervaring en moderne hulpmiddelen kunnen we deze klus vlug en vakkundig voor u klaren.

Het verschil tussen reguliere stroom en krachtstroom

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, is krachtstroom geen speciale soort stroom. Doordat de elektriciteit wordt aangesloten tussen een 3 fase aansluiting en een nulaansluiting, kan de elektra meer kracht genereren. Bij een ‘normale’ aansluiting gaat het om 230 volt, bij de krachtige variant om 400 volt. Zo kunnen ook apparaten die veel stroom nodig hebben goed functioneren.

Krachtstroom en kookgroep

Wilt u gebruikmaken van een mooie kookgroep? Dan is het vaak verstandig om voor krachtstroom te kiezen. Wij kunnen u hierbij met plezier van dienst zijn. Wij kunnen het gehele proces voor u verzorgen en bijvoorbeeld ook de benodigde Perilex stekker aansluiten. Wij streven in de regio Den Bosch naar snelle en zorgvuldige service. Of u nu uitgebreid wilt koken of wilt ontspannen in de sauna: voor krachtstroom aansluiten bent u bij onze experts aan het juiste adres.