Groepenkast vervangen in Den Bosch

In alle nieuwe woningen worden tegenwoordig groepenkasten geïnstalleerd in plaats van een stoppenkast. Woont u in Den Bosch of omgeving en heeft u nog een stoppenkast in uw woning? Neem dan contact met ons op. Wij verwijderen uw oude stoppenkast en plaatsen een vernieuwde groepenkast.

Voordelen van een groepenkast

Wilt u af van de stoppenkast en deze voor een groepenkast vervangen? Een vernieuwde groepenkast heeft een aantal voordelen. Na een storing hoeft u geen porseleinen zekeringen meer te vervangen. Bovendien is de afmeting compact. Daarnaast heeft een vernieuwde groepenkast één hoofdschakelaar en automatische zekeringen. Ook is de kans op storingen kleiner, omdat er minder bedrading gebruikt wordt.

Groepenkast samenstellen

Niet alleen voor het plaatsen van een nieuwe kast kunt u bij ons terecht. Wilt u uw groepenkast uitbreiden en wilt u deze op maat laten samenstellen? Ook dan bent u bij onze vakmannen aan het juiste adres. Wilt u een extra groep aanleggen, of een aardlekschakelaar aansluiten? Hiervoor kunt u tevens op uw allround elektricien rekenen.

Wilt u meer informatie? Of wilt u ons meteen inschakelen voor werkzaamheden aan uw groepenkast? Neem dan contact met ons op. In Den Bosch en omgeving zijn we u graag van dienst!