Groepenkast vervangen in Den Bosch

In alle nieuwe woningen worden tegenwoordig groepenkasten geïnstalleerd in plaats van een stoppenkast. Woont u in Den Bosch of omgeving en heeft u nog een stoppenkast in uw woning of wilt u uw oude groepenkast vervangen? Neem dan contact op met onze elektricien in Den Bosch. Wij plaatsen een nieuwe groepenkast voor u. Lees verder over onze mogelijkheden of bel direct 073 - 204 58 14.

Extra groep

Ook voor de installatie van een extra groep bent u bij ons aan het juiste adres. Een extra groep aanleggen kan nodig zijn wanneer u meerdere elektrische apparaten gaat gebruiken of wanneer u een zwaarder apparaat dat veel vermogen heeft wilt aansluiten. Wat de reden ook is. Wij zijn altijd op korte termijn beschikbaar om een extra groep in de meterkast te installeren.

Voordelen van een groepenkast

Wilt u af van de stoppenkast en deze voor een groepenkast vervangen? Een vernieuwde groepenkast heeft een aantal voordelen. Na een storing hoeft u geen porseleinen zekeringen meer te vervangen. Bovendien is de afmeting compact. Daarnaast heeft een vernieuwde groepenkast één hoofdschakelaar en automatische zekeringen. Ook is de kans op storingen kleiner, omdat er minder bedrading gebruikt wordt.

Groepenkast samenstellen

Niet alleen voor het plaatsen van een nieuwe kast kunt u bij ons terecht. Wilt u uw groepenkast uitbreiden en wilt u deze op maat laten samenstellen? Ook dan bent u bij onze vakmannen aan het juiste adres. Wilt u een extra groep aanleggen, of een aardlekschakelaar aansluiten? Hiervoor kunt u tevens op uw allround elektricien rekenen.

Wilt u meer informatie? Of wilt u ons meteen inschakelen voor werkzaamheden aan uw groepenkast? Neem dan contact met ons op. In Den Bosch en omgeving zijn we u graag van dienst!