Verlichting aanleggen in Den Bosch

Wilt u verlichting aanleggen? Bent u een nieuw huis aan het bouwen, wilt u lichtpunten verplaatsen of toevoegen of is er een verbouwing gaande? In Den Bosch kan FB Services u helpen met binnen- en buitenverlichting. Neem contact met ons op door te bellen naar 0492 - 21 31 00 of door gebruik te maken van het contactformulier.

Aanleggen nieuwe verlichting in Den Bosch

Het meest geselecteerde moment om nieuwe verlichting aan te leggen is bij het bouwproces of tijdens een verbouwing. Dan zijn er minder obstakels wat het eenvoudiger maakt om buizen en draden weg te werken. En als u ons een lichtplan laat uittekenen bepalen we samen waar we de lichtpunten en contactdozen gaan plaatsen.

Aanpassingen op een later moment laten doen kan natuurlijk ook. Misschien wilt u het aantal lichtpunten uitbreiden, zitten ze niet op de goede plek, of wilt u er nog wat contactdozen bij. Maar het is ook mogelijk dat u graag zou willen overgaan op LED verlichting als een manier om te verduurzamen of dat uw netwerk sterk verouderd is. Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.

Lichtplan voor verlichting in Den Bosch

Een lichtplan is een ontwerp waarop heel specifiek is uitgewerkt waar de schakelaars, contactdozen en lichtpunten geplaatst moeten worden. Het is een heel fijn hulpmiddel bij de indeling van nieuwe panden en vertrekken. En u heeft zelf het grootste aandeel in de uitkomst van het lichtplan.

Met een lichtplan kunt u een nare verassing uitsluiten omdat van te voren altijd duidelijk is hoeveel lichtpunten er komen en op welke plekken. Het kan bovendien op maat worden opgetekend voor een specifieke ruimte. Uw prioriteiten liggen immers ergens anders bij een keuken dan bij een kantoorruimte. Daar kunnen we op inspelen.

Aanleggen tuinverlichting in Den Bosch

Naast binnenverlichting is tuinverlichting of buitenverlichting aanleggen ook een mogelijkheid. Goed geplaatste tuinverlichting kan bijzonder sfeer verhogend zijn. U zou bijvoorbeeld uw mooiste pronkstukken of een gevel kunnen uitlichten of verlichting met bewegingsmelders laten plaatsen als afschrikmiddel voor inbrekers.

De plaatsing van een aantal contactpunten buiten biedt ook nog andere mogelijkheden. Normaal gesproken loopt u waarschijnlijk te knoeien met verlengsnoeren wanneer u buiten elektriciteit nodig heeft. Dat is dan niet langer nodig. Wel zo eenvoudig op een zwoele zomeravond als u een koelkastje of een scherm mee het terras op zou willen nemen.

Contact met FB Services voor de aanleg van verlichting in Den Bosch

Voor de aanleg van verlichting kunt u bij FB Services terecht in Den Bosch. U kunt ons inschakelen om uw binnen- en buitenverlichting aan te leggen, te vervangen en aan te passen. En logischerwijs ook voor het optekenen van een lichtplan. Maak een afspraak via 0492 - 21 31 00 of maak gebruik van het contactformulier.