Stroomstoring in Den Bosch?

Heeft u last van stroomuitval? Herkent u kortsluiting of een stroomstoring in uw groepenkast? Een vakkundige elektricien lost storingen stroom zo snel mogelijk voor u op. Voor een stroomstoring in Den Bosch kunt u terecht bij Maas Elektro. Voer eerst een stekkerproef uit. Biedt dit geen oplossing? Bel direct 073 - 204 58 14. Wij staan bij een stroom storing binnen een half uur voor uw deur.

Storingen stroom?

Kunt u geen oorzaak en oplossing vinden voor de stroom storingen? Onze elektricien in Den Bosch zorgt ervoor dat storingen van stroom vakkundig en veilig worden opgelost. Bovendien bieden wij u de beste service in Den Bosch en omgeving, tegen een goede prijs!

Oorzaken storing elektriciteit

Storingen in electriciteit hebben verschillende oorzaken.

  1. Storing in een apparaat, waardoor de aardlekschakelaar is uitgevallen.
  2. Overbelasting waardoor elektriciteit storing veroorzaakt wordt. De hoofdschakelaar is hierdoor uitgeschakeld.
  3. Er kan ook een elektrische storing bij de netbeheerder zijn waardoor de elektriciteit uitgevallen is in een bepaalde regio. U kunt 0900 – 9009 bellen om dit te controleren.

Stroom uitgevallen?

Heeft u last van stroom uitval? Wanneer de stoppen doorgeslagen zijn of er zijn problemen met de aardlekschakelaar, dan lossen wij de problemen voor u op.

Wanneer u geen stroom meer heeft kunt u niet tot de volgende dag wachten. Daarom bieden wij u een 24-uurs service voor storing oplossen. Bij spoedgevallen, zoals een stroomstoring, staan wij dag en nacht voor u klaar. Als de stekkerproef niet voor een oplossing zorgt, kunt u ons elk moment van de dag bereiken. Bel ons op 073 - 204 58 14, dan komen we zo vlug mogelijk naar u toe. In Den Bosch en omstreken staan wij voor u klaar!